marți, 23 octombrie 2012

Bine v-am gasit, dragi mamici si sotii!

Blogul www.mamasisotie.blogspot.com isi propune sa fie o sursa de informare pentru femeile care doresc sa surprinda zi de zi, atat din postura de mama iubitoare, cat si cea de model de sotie.

O sa prezentam pe acest blog modelul de femeie normala, amuzanta, inteligenta, credincioasa, muncitoare si extrem de activa. Este matura in orice decizie, dar are si momentele ei cand copilareste alaturi de micutul ei. Este plina de energie pozitiva si se implica in tot felul de activitati din jurul ei. Are si job si totusi reuseste sa faca fata tuturor, cu brio.

Are mereu grija de ea si de familia ei, este curata si decenta, gospodina, sexy si apreciata de toti cei din jur. Evident, este o femeie normala si mai si greseste. Cu toate acestea... reuseste sa treaca peste toate zambitoare si cu lectiile invatate.

Rubricile noastre trateaza subiecte de interes pentru femeia care se preocupa de ea si de familia ei: o sa discutam despre familia moderna, despre cum sa fii in forma si cum sa te mentii in forma, depre alimentatia sanatoasa, sfaturi pentru momentele petrecute in bucatarie, despre hobby-urile pentru care o mama si o sotie isi mai face timp, cu drag, despre shopping sau despre modalitati de petrecere a timpului liber in formula de cel putin 3.

Un lucru extrem de important este sa discutati despre sentimentele voastre de zi cu zi. Toate acestea nu se pot cumpara cu bani. Fiti sinceri unul cu celalalt si acordati-va incredere si sprijin .

Noi ii cautam si un nume. Cum sa se numeasca doamna noastra, mama si sotie?

Asteptam sfaturile si propunerile voastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu