miercuri, 3 aprilie 2013

Activitati in aer liber

Primavara ne aduce un zambet pe buze si bucurie in suflet, parca ne trezim brusc la viata si vrem sa iesim din casa, sa ne bucuram de frumusetea naturii proaspat inverzite.

Avand in vedere ca eu si sotul meu terminam munca la ora 18:00, dupa o luam pe micuta de la cresa si ne-am obisnuit sa mergem in parc, ne plimbam un pic dupa care ne indreptam incet incet spre casa.

In weekend stam mai mult timp afara, va spun si voua cateva dintre activitatile noastre preferate:

Sport in aer liber – noi aveam fiecare cate un sport preferat de aceea le facem pe rand, preferam sa jucam volei, fotbal si badminton.

Printre activitatile preferate ale ficei mele se numara locurile de joaca din parc, este entuziasmata de fiecare data cand mergem intr-un loc nou.
activitati in aer liber pentru familie

Iesiti la un picnic. Nu trebuie sa cari un gratar dupa tine, poti face cateva gustari delicioase de acasa, pot fi mult mai sanatoase decat un gratar. Pentru mai multa distractie iti poti invita prietenii care au copii, puteti sa va bucurati de o zi mai relaxata.

Fiecare familie isi dezvolta obiceiuri placute, vezi ce activitati prefera copilul tau, daca vrea sa se plimbe nu-l lasa sa stea toata ziua in casa, tine-l cat mai departe tehnologie, odata ce a pus mana pe ea nu mai poti sa-l scoti afara, nu spun ca este un lucru rau, suntem intr-o perioada in care marea majoritate a locurilor de munca necesita cunostiinte de it, trebuie sa-i pregatim pentru viitor nu pentru trecut.

Activitatile in aer liber te relaxeaza si iti ofera mai multa energie, eu ma intrebam des cum poti sa iti gasesti linistea intr-un oras atat de aglomerat, ei bine acum stiu ca trebuie sa faci cateva eforturi pentru a reusi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu