vineri, 5 aprilie 2013

Viata mea in familie

Suntem din ce in mai ocupati si uneori trebuie sa neglijam familia pentru a avansa in cariera, nu este ceva gresit pentru ca la urma urmei tot pentru ei muncim, dar cred ca fiecare familie trebuie sa-si creeze obiceiuri placute pe care sa le faca intotdeauna impreuna.

Noi am avut o perioada foarte grea cand am avut primul copil, a fost o experienta obositoare, in fiecare zi vorbeam numai despre asta, ne gandeam doar la viitor si am inceput incet incet sa uitam de prezent. A trecut un an si jumatate pana sa realizam ca nu putem trai asa, a inceput sa ducem fetita la bunici in fiecare weekend sau mai rar si am inceput sa ne distram, poate suna egoist, dar ai nevoie de o pauza.
viata mea de familie

Intre timp fetita noastra are 3 anisori, este frumoasa si sanatoasa, dar important este ca am invatat sa avem grija de relatia noastra pentru a putea avea grija de ea, acum mergem la teatru, la muzee si evident in parc, iubeste locurile de joaca pentru ca sunt multi copii si vrea sa-si faca prieteni.

Familia este cel mai important lucru, dar trebuie sa inveti sa ai grija de ea, nu inseamna a renunta la viata, mai degraba este o imbinare a lucrurilor care iti placeau inainte de avea copil cu viata de mama, este foarte greu, nu vreau sa mint, dar rezultatul este incredibil, vei avea o relatie mai puternica cu sotul tau si vei putea sa-ti cresti copii cu o minte mai calma si mai deschisa, cu cat ai copii mai mari cu atat vei observa mai mult diferenta.

Am observat ca multe mame ma judeca pentru ca nu inteleg de ce ai vrea sa pleci de langa copil doua zile pe saptamana, ei bine nu cred ca am vazut o mama care sa nu aiba nevoie de o pauza si asa arata pauza mea.

Nu imi neglizez copilul, are niste bunici iubitori care ii ofera tot ce are nevoie pe parcursul acestor zile si trebuie sa ma crezi ca si ea este mai relaxata pentru ca ei o obosesc foarte tare si cand ajungem din nou acasa nu vrea decat sa-i citim o poveste in timpul careia adoarme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu