joi, 6 iunie 2013

Asigurari de viata pentru protectia copiilor

Copii de azi sunt viitorii adulti de maine iar tuturor parintilor le revine obligatia unei cresteri, a unei educatii cat mai bune si a unei vieti cat se poate de decenta atunci cand acesti incep sa devina maturi. Inca de cand sunt mici acestia pot intampina diverse probleme, generate chiar de ei sau pur intamplatoare datorate faptului ca inca nu se pot descurca singuri.

Asigurari de viata copii
Pentru a-i proteja si sustine cat mai bine posibil una din optiuni este sa faceti o asigurare de viata pentru copii ce consta intr un fond de economii de care acestiasa beneficieze dupa ce sunt majori.

Astfel asigurati un capital disponibil pentru copil dupa varsta de 18 ani chiar daca acesta nu are inca un venit propriu.  Cel mai important, puteti decide daca are acces la toti banii o data, renta de studii, dota sau in ce scop poate utiliza banii respectivi astfel incat sa nu fie irositi.

Tot dumneavoastra in calitate de parinte  puteti decide cand este momentul optim pentru copil sa aiba acces la bani, oricat incepand cu 18 ani dar nu mai tarziu de 25.

Dupa cum vedeti, este un sistem rentabil ce asigura un venit copilului si va scuteste pe dumneavoastra de cheltuieli mari pentru el atunci cand doreste sa isi incepa viata de unul singur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu