vineri, 5 iulie 2013

Pantofi pentru vara

Alegerea corecta a pantofilor pentru perioada de vara te ajuta sa-ti pastrezi picioarele sanatoase si sa eviti riscul aparitiei ciupercilor sau a diverselor infectii.
Incaltamintea pe care o porti vara ar trebui sa fie un pic mai mare decat cea pentru iarna, evitatea frecarii pielii de materialul interior al pantofului te ajuta sa scapi de mirosul neplacut.
Alege materialele naturale! Opteaza pentru pantofi din piele naturala sau din material crosetat pentru a te simti confortabil. 
Sandalele cu sau fara toc sunt perfecte pentru zilele toride de vara, pot fi purtate atat la birou cat si la o iesire relaxanta cu bebe in parc, la urma urmei trebuie sa alegem produse in care ne simtim confortabil si care ne usureaza viata de zi cu zi.
Lasa-ti pantofii sa se odihneasca! Incearca sa-ti schimbi incaltamintea in fiecare zi pentru a-i lasa sa se aeriseasca si sa se usuce, preferabil sa-i lasi in aer liber.
Iti recomandam magazinul online de incaltaminte on-vogue.ro daca iti doresti sa gasesti pantofi din piele naturala, preturile sunt acceptabile pentru calitatea pe care o primesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu