miercuri, 21 august 2013

5 sfaturi simple pentru alegerea invitatiilor de nunta

Am primit o multime de intrebari despre invitatiile de nunta, cum le alegi pe cele potrivite, ce sa cauti si ce text sa folosesti, sunt toate niste intrebari relevante la care speram ca va putem raspunde acum.
Poti citi in continuare 5 sfaturi pentru ca invitatiile tale de nunta sa arate asa cum iti doresti, asteptam cu drag completarile voastre.
  1. Alege design-ul ca vi se potriveste, nu va lasati prinsi in traditie, cel mai bine se sa gasiti un stil care sa va placa voua si sa va reprezinte.
  2. Foloseste hartia. Stim ca totul este tehnologizat in aceasta perioada si ca ar fi ceva mai ieftin daca nu chiar gratuit sa trimiti invitatiile online, dar te poti folosi de nunta ta pentru a face lucrurile mai incet, de a medita si a celebra fericirea.


  3. Incepe cu gandul la eveniment. Invitatia da tonul evenimentului, invitatia ar trebui sa reflecte pe cat posibil stilul nuntii prin culorile alese, prin forma, detalii precum si prin textul si tonul folosit.
  4. Simplifica totul. Singurul lucru pe care invitatii trebuie sa-l primeasca in mana este invitatia, detalii precum cazare, adrese, harti si indicatii de orientare, programul detaliat etc pot fi prezentate foarte usor prin intermediul unui site al nuntii. Acestea fiind spuse daca ai un buget generos si vrei sa oferi un pachet care sa contina toate lucrurile enumerate mai sus poti face asta fara nici o problema, suntem convinsi ca invitatii ar fi fericiti. Daca bugetul nu iti permite sa faci acest lucru atunci mergi online si fa un blog dragut gratuit unde vei posta toate informatiile necesare.


  5. Distreaza-te! Organizarea nuntii ar trebui sa fie distractiva, o perioada la fel de frumoasa ca si nunta in sine, incearca sa nu te transformi intr-o mireasa disperata pentru lucrurile mici. Nu uita ca faptul ca nu ai gasit exact nuanta de mov pe care o visai nu inseamna sfarsitul lumii ci doar un mic inconvenient. La sfarsitul zilei vei realiza ca singurele lucruri care conteaza le ai deja.

Invitatii clasice, haioase, elegante sau personalizate, gasesti ce vrei pe site-ul crisiashop.ro, de asemenea asteptam cu drag intrebarile si sugestiile voastre. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu