luni, 16 iunie 2014

Fa diferenta, rochia de mireasa biodegradabila


Traim intr-o lume cand foarte multe persoane tind sa fie cat mai eco, cat mai green si sa protejeze natura, isi doresc asta pentru ca…chiar isi doresc sa protejeze natura sau ca sa fii ECO este la moda.

Nici organizarea unei nunti nu a scapat de acest trend ECO, astfel ca de la vesela pana la rochia de nunta se pot folosi materiale biodegradabile, care practic se autodistrug in timp.

Pentru rochia de nunta principalul solvent folosit este din industria detergentilor si se numeste alcoolul polivinilic, se dizolva in apa si nu afecteaza mediul inconjurator.

Principala problema a acestei rochii este ca se dizolva in apa astfel ca in ziua nuntii daca va hotarati sa purtati o asemenea rochie nu uitati sa va luati si umbrela, obligatoriu.

Evident rochiile ECO-biodegradabile de mireasa pot fi si din alte material cum ar fi hartia obtinuta din hartie reciclata, din material plastice obtinute din mase plastice reciclate.

Astfel ca miresele care nu stiu ce sa faca cu rochia de mireasa dupa nunta problema a fost rezolvata acum.

Daca va hotarati sa va maritati si totusi doriti sa apelati la o rochie clasica dar eleganta de mireasa recomandarea noastra este Casa de moda Ella din Bucuresti, chiar fac niste rochii deosebite si care nu costa mult, puteti sa-I contactati la  0731.309.573Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu