vineri, 15 august 2014

Ave Hotel - confort la preturi foarte bune

AveHotel Bucuresti detine cea mai buna formula prin care te poti bucura de o cazare perfecta la un pret rezonabil. Calitatea serviciilor oferite la cele doua hoteluri aduce ceva din linistea si confortul de acasa, locul in care dispare agitatia cotidiana.

Indiferent de locatia aleasa, fie ca vorbim despre Boutique Hotel Victoriei situat la Piata Victoriei, sau Ave Parlament aflat la Piata Unirii,, ambele sunt la indemana pentru a iesi din impasul dat de gasirea unei cazari in Bucuresti. Pozitionarea acestora in zona centrala a Bucurestiului confera lejeritatea de a ajunge spre zonele importante ale Capitalei.

In cazul in care preferati sa evitati traficul orasului, puteti opta cu usorinta pentru mijloacele de transport in comun, liniile de troleibuz si metroul se afla in imediata apropiere. Comoditatea transportului intr-un oras agitat, cum este Bucuresti, este de multe ori importanta in alegerea locatiei pentru cazare. Cele doua hoteluri ofera acest beneficiu celor care aleg sa petreaca cateva nopti, sau zile in incinta lor.

Alaturi de facilitatea data de pozitionarea intr-o zona centrala, se adauga ofertele cu care Ave Hotel intampina doritorii unei cazari placute. Analizand raportul pret/calitate, ceea ce promit hotelurile devine accesibil si de nerefuzat.

Boutique Hotel ofera 6 categorii din care puteti alege: Camera “Single Luxury”, Studio Deluxe, Apartament  “Intim”, Camera  “Double Luxury”, “VIP Room” sau Apartament “Family.
Pentru cel mai mic pret, Camera “Single vine in ajutor la doar 189 lei. In timpul deplasarilor cu familia va puteti lovi de problema cazarii, dar se poate rezolva prin oferta Apartamentului “Family”. Fiind si cel mai mare, pentru doar 280 lei pastreaza vie atmosfera calda a familiei.

Ave Parlament vine cu un pret putin mai mic. Camera “Single Luxury”, de 150lei se poate transforma in oaza de relaxare din timpul deplasarilor pentru afaceri sau alte probleme de rezolvat. In acelasi timp, “VIP Room”, oferita la 215 lei poate transmite nota de eleganta dorita dupa o zi plina de haosul orasului.

Caldura de acasa, calitatea serviciilor oferite, preturile excelente la care se adauga locatiile centrale, recomanda Ave Hotel in topul preferintelor pentru o cazare de vis.

ave hotel


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu