miercuri, 18 martie 2015

Bijuteriile anului 2015Pana sa ne dezmeticim ca s-a mai dus un an, am si uitat sa ne interesam care sunt tendintele in materie de bijuterii pentru anul 2015.

Si anul acesta bijuteriile minimaliste cu variatii amestecate, cu pietre semipretioase, le putem purta fara probleme.

Fie bijuterii argint, gablonturi sau bijuterii cu elemente Swarovski, este foarte important sa ne inspiram de la marii designeri pentru o asortare cat mai buna.

Aurul galben ramane metalul insorit popular si in anul 2015. Acest accesoriu a complementat foarte mult tinutele vedetelor pana acum.

Bratarile din piele dau un aspect hippie foarte natural, se potrivesc perfect la jeansi sau asortate cu geci din piele.

Daca doriti sa ca construiti un aspect boem, atunci puteti apela la bijuteriile cu diferite motive sau forme geometrice stilizate, cum ar fi zigzaguri sau cercuri.

Culoarea consumatorilor anului  2015 este marsala, o nuanta ce inspira pentru un look cat mai elegant, cu bijuterii in aceasta culoare cu siguranta nu veti da gres, mai ales daca folositi si un ruj in aceeasi nuanta, pentru a completa tinuta perfecta.

O combinatie de culori capricioase vor aduce un aspect dorit, mai ales daca acestea se potrivesc stilului dvs.

Colierele tip gablont va pot ajuta sa iesiti din anonimat, fie ele colorate sau simple, transforma o tinuta usor plictisitoare in ceva foarte frumos.

Indiferent de stilul dvs, bijuteria aleasa cu grija va ajuta sa completati orice tip de tinuta.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu