vineri, 17 aprilie 2015

Lucruri pe care sa nu le mai faci pentru ca viata ta sa fie mai uimitoare


Cel mai bun mod de a te simti perfect este sa faci o schimbare, mereu simtim nevoia de schimbari, asa ca iata cateva tipsuri pe care sa le eviti.

Nu te mai compara cu altii, chiar daca ii apreciezi foarte mult, nu este un lucru bun, si tu ai calitatile tale speciale, fiecare suntem diferiti in felul nostru. Singura persoana cu care trebuie sa concurezi esti chiar tu, incearca sa fi din ce in ce mai bun in fiecare zi.

Nu mai astepta momentul perfect, pentru a ierta, pentru a discuta, pentru a te indragosti, pentru orice...fiecare moment este special in felul lui asa ca profita de fiecare secunda din viata ta pentru a face schimbari bune.

Nu iti mai petrece timpul cu oamenii care te ranesc sau cu care nu te simti bine, relatiile toxice nu trebuie sa aiba valoare. Incearca sa stai mai mult cu prietenii apropiati, familia, si de ce nu , sa iti faci altii noi, nu sti cum legi prietenii pe viata.

Nu ii mai judeca pe altii, cine esti tu sa judeci o persoana care nu stie cum sa se imbrace, sau sa isi aranjeze parul, avem nevoie de oameni mai buni, care iubesc, asa ca de ce sa nu incepem de la tine?!

Provocarile nu vor disparea din viata voastra pana nu le faceti fata, priveste partea buna a lucrurilor, avand in vedere ca vei atinge niste limite mari, cu siguranta va iesii o alta persoana din tine la sfarsitul acestui lucru.

Unele schimbari tin si de aspectul fizic, asa ca mai treci pe la salon pentru un coafat, manichiura, pedichiura, iar apoi pregateste o seara numai cu fetele pentru o distractie la maxim cum doar voi stiti.

Atunci cand iesi sa socializezi, incearca sa lasi telefonul deoparte, nu stiu daca ai observat, dar de cele mai multe ori daca vezi un grup de oameni la masa care vorbesc, sigur 1-2 persoane stau pe facebook si nu arata deloc frumos, asa ca fi prezent in discutie.

Incearca sa fi multumit de viata ta si de ceea ce ai, iar daca ceva nu merge bine incearca sa il repari inainte de a arunca la "cosul de gunoi", cum ar fi casnicia, daca nu mai functioneaza, incearca mai intai terapia de cuplu, dupa discutati daca este necesar sau nu un divort.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu