joi, 9 iunie 2016

Ce poti face cu zatul de cafea

Obisnuiti sa aruncati zatul de cafea? Ei bine nu trebuie sa mai faceti acest lucru. Noi va spunem de ce. 
Zatul de la cafea este un foarte bun ingrasamant pentru flori. Nu il aruncati! Puneti-l in ghivechi! Veti vedea ca plantele vor creste mai frumos datorita acestui tip de ingrasamant din cauza faptului ca are foarte multe substante nutritive pentru plante.
Zatul de cafea pus in pamant te scapa si de musafirii nepoftiti, mai precis de insectele daunatoare. Acesta poate indeparta si melcii. Presarati in curte (  in cazul in care locuiti ca asa) zat de cafea si veti vedea ca melcii nu vor mai aparea. Daca amesteci coji de portocale cu zat, pisicile vecinilor vor sta departe de curtea ta. 
Cred ca toate femeile au facut macar o data scrub pentru corp din zat de cafea. Cafeaua este un exfoliant nemaipomenit. In plus de asta este si sanatos ieftin si mai important de atat, nu este agresiv cu pielea. Tot ce trebuie sa faci este sa masezi corpul cu zat de cafea si vei elimina celulele moarte. Cu ajutorul masajului cu zatul de cafea iti vei stimula si circulatia. Poti sa folosesti acest scrub si pentru fata. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu