miercuri, 1 iunie 2016

Cum sa scapi de firele de par despicate

Un par frumos este un par sanatos. Deseori ne confruntam cu problema parului uscat, deshidratat si mai ales a firelor despicate. Noi iti dam cateva sfaturi pentru ca parul tau sa fie lucios si sanatos.
In primul rand trebuie sa bei multa apa deoarece se tonifiaza intregul organism si firele de par sunt hidratate din interior. 
Nu este bine sa iti periezi parul prea des pentru ca risti sa distrugi cuticula protectoare a firelor de par.
Nu pieptana sub nici o forma parul cand e ud. Firele de par sunt foarte fragile in mod normal iar cand sunt ude cu atat mai mult. 
Nu este bine sa iti iei perii cu margini neregulate sau cu modele in relief si nu folositi perii din metal sau din plastic. Cele mai bune perii sunt cele din lemn cu dintii cat mai mari.
Samponul si balsamul trebuie alese cu grija. Alege produse potrivite pentru tipul tau de par si foloseste masti hidratante. 
Nu iti tunde singura varfurile daca nu te pricepi si mai ales daca foarfeca nu este bine ascutita pentru ca mai rau le vei face. 
Foloseste foehn-ul pe aer rece deoarece aerul cald dauneaza foarte tare firelor de par, facandu-le casante si nu il folosi prea des.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu