vineri, 10 iunie 2016

Lucruri cu care femeile ii dezamagesc pe barbati

Femeile fac uneori lucruri care ii sperie pe barbati. Desi, in mod inconstient, femeile uneori actioneaza intr-o masura in care ii face pe barbati sa se indeparteze. 
Studii recente au aratat faptul ca barbatii sunt speriati de femeile care se machiaza prea mult.  Femeile care isi aplica o cantitate mare de fond de ten, ruj sau rimel ii fac pe barbati sa stea la distanta. 
De asemenea barbatilor nu le este deloc pe plac atunci cand li se face masaj pe spate cu unghiile. Poate ca unele femei considera asta un lucru erotic insa barbatii nu gandesc acelasi lucru. Masajul pe spate cu unghiile le displace, pielea li se face de gaina si nu mai este nimic romantic in acest lucru. 
Barbatii se indeparteaza de femeile care nu folosesc lenjerie intima. Aceste femei care nu poarta lenjerie intima pe strada sau la locul de munca ii fac pe barbati sa nu ii priveasca cu ochi foarte buni. Fii atenta la aceste detalii pentru ca ei sunt foarte atenti. 
Barbatii nu suporta femeile care beau excesiv. Nu este nimic mai neplacut decat atunci cand vezi o femeie ca nu mai este stapana pe ea insasi. Barbatii se vor rusina in momentul in care femeia de langa ei bea mai mult decat trebuie. 
Femeile dezordonate sunt alte tipuri de femei care ii fac pe barbati sa se indeparteze. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu