joi, 16 iunie 2016

Sfaturi pentru o relatie pentru totdeauna

Cand simti ca ti-i gasit sufletul pereche nu vrei sa te mai desparti de el niciodata. Uneori insa, apar unele obstacole in relatia voastra pe care simtiti ca nu puteti sa le depasiti. Ca sa ai o relatie fericita, si de lunga durata, trebuie sa existe in primul rand incredere, iubire si intelegere. 
Vrei ca relatia ta sa fie pentru totdeauna? Psihologii au cateva sfaturi cu privire la acest aspect. 
Trebuie sa iti protejezi inima, adica sa fii responsabil pentru toate deciziile pe care le iei. Asa cum ai grija de inima ta, trebuie sa azi grija si de inima sufletului tau pereche. 
Pentru o relatie de lunga durata este nevoie sa te indragostesti permanent. Mereu incearca sa descoperi lucruri noi la persoana iubita, si in fiecare zi fa in asa fel incat dragostea voastra sa mai creasca inca putin. 
Incearca sa vezi mereu partea buna a partenerului. Pune accent pe calitatile lui, nu pe defecte. Daca asa l-ai cunoscut, asa te-ai indragostit, asa poti sa il iubesti in continuare. 
Nu incerca sa schimbi omul de langa tine. Daca nu iti place felul lui de a fi inseamna ca nu e pentru tine, deci nu intra in relatia respectiva de la bun inceput.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu