luni, 6 iunie 2016

Suc de rosii pentru par

Rosiile sunt binecunoscute pentru beneficiile lor. Pe langa faptul ca sunt nelipsite din bucatarie, rosiile sunt foarte folosite si in cosmetica. Asa se intampla si ca sucul de rosii este foarte bun pentru par. 
Chiar daca pare putin scarbos, sucul de rosii improspateaza radacinile firelor de par. Inca de la prima aplicare, se va vedea efectul asupra parului tau. 
Foarte multe femei folosesc fructe si legume atat pentru ingrijirea corporala cat si pentru cosmetica si par. Aceastea inlocuiesc cu succes produsele din magazine.
Sucul de rosii este un produs 100% natural si are o serie de beneficii pentru scalpul tau. Este bogat in vitamine si minerale si de asemenea contine o serie de antioxidanti puternici. Are efecte miraculoase atat pentru organele interne cat si pentru infrumusetare. Tratamentele naturiste se spune ca sunt cele mai eficiente. Regula se aplica si in cazul sucului de rosii. 
Acesta contine sodiu, magneziu, calciu si potasiu, acestea fiind elemente esentiale cresterii parului si a unghiilor.
Este bine sa te speli cu o cana de 300 de ml de suc de rosii o data la 5 zile. Vei vedea ca parul tau va creste si va fi si fin la atingere. Vitamina A si vitamina C pe care le contine sucul de rosii evita oxidarea firelor de par. Sucul de rosii este bun si in cazul parului degradat. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu