marți, 9 august 2016

Femei care dau batai de cap barbatilor

Deseori barbatii maturisesc ca sunt batuti la cap de femeile din viata lor. Fie ca este vorba despre sotie, mama sau soacra, uneori pur si simplu sunt batuti la cap de dimineata pana seara...sau cel putin asa spun ei. Va prezentam cateva tipuri de femei pe care barbatii nu prea le agreeaza. 
Cine cicale mai mult decat soacra? Soacra, soacra poama acra. Nu intotdeauna soacra este o bataie de cap pentru femei. Adesea si barbatii se confruta cu asemenea probleme. Observatii, indicatii sau sfaturi pe care ei nu le considera potrivite. De toate acestea au parte ginerii din partea soacrelor.
Daca esti tipul de femeie lider, ei bine incearca sa te schimbi putin. Se spune ca tipurile de femei lider sunt cele mai mari cosmaruri ale barbatilor. Sentimentul de inferioritate nu este deloc agreat de barbati, mai ales intr-o societate misogina.  
Daca esti tipul acela de sotie cicalitoare sa stii ca nici asta nu ii convine sotului tau. Femeile care stau toata ziua cu gura pe barbatii lor devin pericol pentru stabilitatea emotionala a acestora. Ei prefera sa fie lasati in pace cand fac treaba, cand muncesc sau cand sunt concentrati la ceva. Urasc atunci cand sunt foarte implicati in ceea ce fac si vin nevestele cu indicatiile pe care ele le cred potrivite.
Femeile bolnave de gelozie sunt iarasi un pericol si de asemenea sunt si evitate de catre barbati. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu