joi, 6 octombrie 2016

Ce sa faci sa te intelegi cu soacra

Soacrele sunt cosmarul multor nurori. Desi nu mereu este valabila aceasta zicala, in majoritatea cazurilor se aplica. Exista mereu neintelegeri intre soacra si nora. Ba ca nu are grija bine de baiatul ei, ba ca nu a pus destula sare in mancare sau ca nu a facut curatenie la timp. Stim ca uneori incercati sa va intelegeti bine cu ea, dar nu prea va iese nu? V-ati gandit ca ar fi bine sa o intelegeti si voi? 
Pai...in primul rand trebuie sa vezi si sa intelegi cand soacra ta are dreptate si and nu. Daca are dreptate, trebuie sa recunosti asta si nu sa te apuci sa te contrazici cu ea doar pentru ca nu vrei sa ii dai ei dreptate. Chiar daca tu o vezi ca pe un "dusman", la un moment dat, daca vei avea copii vei fi si tu in postura ei si vei intelege ce simtea  si ea.
De regula, intre soacra si nora cea mai mare problema este barbatul. Oricat de mare ar creste, pentru mama,el este tot copilul ei. Nu incerca sa iei toate drepturile asupra sotului tau pentru ca ea este mama si il iubeste chiar daca tu consideri ca nu mai este nevoie sa aiba grija de el. 
In loc sa te certi cu ea, mai bine ai incerca sa ii explici ca si tu ii iubesti fiul asa cum il iubeste si ea, desigur in moduri diferite. Daca gresesti, recunoaste-i asta soacrei tale. Orice om greseste si e mai bine sa recunosti greseala facuta decat sa aprinzi un incendiu.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu