joi, 10 noiembrie 2016

Alimente care inlocuiesc cafeaua

Cafeaua este motorul nostru de pornire dimineata. Multe persoane practic nu pot sa se trezeasca fara o cana mare de cafea. Se spune insa, ca prea multa nu este buna si ca sunt unele alimente care o inlocuiesc cu succes, alimente care sunt extrem de benefice pentru organismul nostru. 
Chiar daca pare aproape imposibil pentru multi dintre noi sa ne trezim pilni de viata si mai ales daca nu bem o cafea buna, nu este deloc asa. Daca vei consuma alimente care iti vor da energia necesara pentru intreaga zi, vei vedea ca nu este asa greu sa renunti la cafea pentru o perioada. 
Fructele citrice inlocuiesc cu succes cafeaua, deoarece au o multitudine de nutrienti de care organismul are nevoie. Vitaminele si mineralele pe care le contin sunt cea mai buna sursa de energie cu care poti sa-ti incepi o zi. Cantitatea mare de vitamina C pe care o au citricele este perfecta pentru persoanele care se confrunta cu stresul. 
La fel putem spune si despre cerealele integrale. Satioase si delicioase, cerealele integrale sunt micul dejun perfect. 
Ouale sunt si ele bogate in proteine, ceea ce ajuta ca organismul tau sa faca fata stresului. Consuma cat mai multe oua proasptete, lapte si branzeturi slabe. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu