miercuri, 30 iulie 2014

Semintele de fasole de la Agro Hub

Fasolea este o leguma extrem de bogata in proteine, vitamine, minerale si fibre, fiind considerat un aliment-minune de persoanele care adopta o alimentatie sanatoasa si bogata in substante nutritive.

Nu este de mirare ca fasolea este preferata de majoritatea agricultorilor romani, caci, in plus, se vinde rapid, se planteaza si se recolteaza relativ usor.

Soiul de fasole urcatoare pitica este o optiune foarte buna pentru gradina dumneavoastra de legume, dar exista o sumedenie de soiuri disponibile, dintre care puteti alege varianta preferata de dumneavoastra.

Alte soiuri cu care cei de la Agro Hub va stau la dispozitie:

- fideluta verde Proton;
- fideluta galbena Valdor;
- galbena urcatoare Golden Gate;
- galbena urcatoare Goldfield;
- galbena pitica Capitano;
- fasole oloaga Doge;
- fasole de gradina Paulista;
- fasole de gradina Unidor;
- fasole verde Processor;
- urcatoare Juliska;
- fasole urcatoare Ecaterina;
- fasole Stregonta;
- fasole Minidor si Maxidor;
- fasole Borlotto Lingua di Fuoco Nano

seminte fasole Agro hub


Soiurile de seminte de fasole comercializare prin Agro hub sunt atent selectionate pentru a fi rezistente la boli si pentru a da un randament de recoltare foarte bun.

Specialistii de la Agro Hub va stau la dispozitie pentru consultanta specializata, in functie de nevoile si de posibilitatile terenului sau gradinii dumneavoastra.

Puteti intreba orice despre fiecare soi in parte, astfel incat sa faceti cea mai buna alegere fie ca alegeti sa cultivati fasolea pentru uz propriu, fie ca va decideti sa cultivati fasolea pentru a obtine un venit suplimentar sau sa va ganditi chiar la dezvoltarea unei afaceri mai ample.

Pe langa semintele de fasole cei de la Agro Hub va mai stau la dispozitie si cu seminte de flori, fructe, plante aromatice, accesorii pentru gradinarit si alte produse pentru gradina voastra.

Pe cei de la Agro Hub puteti sa-i contactati la telefon 0763.875.994 si mail comenzi@agrohub.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu