joi, 14 iulie 2016

Unde gasim un cabinet oftalmologic in Bucuresti

Cabinet oftalmologic in Bucuresti

Daca ne gandim la ce are omul cel mai de pret, ne-am opri la un aspect important, acel aspect ar fi sanatatea. Atunci cand suntem sanatosi si nu ne deranjeaza nimic, de regula nu o pretuim. Dar, cum ne imbolnavim ajungem sa punem la indoiala nu numai scopurile si planurile noastre, ci si toate dorintele si posibilitatile.

La Centrul Medical Arena functioneaza un cabinet oftalmologic si unul de cardiologie, pentru ca problemele de sanatate sa fie rezolvate eficient si cu profesionalism. Cabinetul de oftalmologie se adreseaza atat pentru persoanele adulte cat si pentru copii.

Clinica medicala s-a infiintat din dorinta de a oferi accesul la servicii medicale de calitate si accesibilitatea populatiei la aceasta. Cabinetele medicale sunt dotate cu aparatura performanta ce permite o evaluare completa a pacientilor pentru stabilirea diagnosticului si recomandarea unui tratament corespunzator.

Ce primiti la acest cabinet

Unul dintre cei mai cunoscuti doctori care este si membrul fondator al acestei clinici este doamna doctor Dragomir Mihaela, medic primar in oftalmologie, experienta vasta in oftalmolopediatrie si strabism; in clinica lucreaza si dau consultatii detaliate si alti doctori cum ar fi doamna doctor Caloianu Geana Adina medic specialist in probleme cardiologice, Ionici Anca medic specialist in cardiologie, Daboveanu Edith medic primar imagistica medicala, Gandabescu Iraida medic specializat inn probleme neurologice, competente in ecografie doppler vascular cerebral, Barbu Gabriela medicina generala, competente ecografie generala.


Pacientii beneficiaza de consultatie de specialitate in regim compensat, prin contractul cabinetelor medicale cu Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti. Daca este necesar, pacientii pot opta pentru investigatii suplimentare, la un pret accesibil. Veti fi intampinat de un personal medical prietenos si atent sa va indrume pentru a optimiza timpul de asteptare.

Clinica cardiologica se evidentiaza prin aparatura de ultima generatie si personalul medical calificat, asigura servicii de diagnostic foarte exact, ecografie cardiaca si arteriala la cele mai inalte standarde, in conformitate cu cerintele europene.

Nu uitati: Cabinetul de oftalmologie si optica medicala este dedicat atat adultilor cat si copiilor, ce asigura efectuarea unui consult exact, corect si rapid.

De ce sa alegeti acest cabinet oftalmologic ? Pentru ca sanatatea conteaza, merita pretuita si ingrijita in cele mai bune standarde, iar Centrul Medical Arena indeplineste aceste conditii.

Unde gasim acest cabinet

Unde gasim acest cabinet in Bucuresti:  Bulevardul Basarabia numarul 68, etaj 1, apartament 1, sector 2 (foarte aproape de metrou Piata Muncii), telefon 0737.027.067, contact@centrulmedicalarena.rocabinet oftalmologic Arena
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu